Två av världens bästa kockar möts på Ossiano

På den italienska restaurangen Osssiano i Dubai kan ni inte bara äta ljuvlig mat, ni sitter också som i ett akvarium. Nu kommer två av världens bästa kockar slå sina klocka huvuden ihop Atlantis the Palm.

Burratina Pugliese.

Kökschefen Grégoire Berger samsas nu i köket hos restaurant Ossiano på Atlantis the Palm tillsammans med den Guide Michelin-prisade kocken Davide Oldani. De presenterar tillsammans en helt ny läcker sju-rätters meny under ett kortare gästspel.

Så här spännande ser det ut på restaurant Ossiano.

Oldani - känd från Michelin-krogen D'O - kommer till Dubai direkt från Milano och hemstaden Cornaredo. Han har blivit känd för att göra kulinariska storverk med enkla ingredienser.

Langoustine från Nordsjön.

Kökschefen Berger själv har också fått många utmärkelser för sin fina mat, bland annat hamnade han på listan över 10 av världens bästa kockar.



Bara ett besök i restaurangen Ossiano är en upplevelse, man sitter nämligen omringad av ett jättelikt akvarium där runt 65.000 olika arter simmar runt i vattnet omkring en. För att ta del av detta italienska gästspel måste ni vara i Dubai mellan den 8-9 mars, och denna läckra sju-rätters meny kostar 830 AED per person.


Av Agneta Nisbeth
Foto: Atlantis the Palm

Kommentarer