Magiska solnedgångar på Sri Lanka

Vem gillar inte att se en fin solnedgång. Speciellt när man står på en strand i ett varmt land och blickar ut över havet. Romantiskt så det förslår!



Här en bild från stranden utanför underbara Blue Water Hotel i Wadduwa på Sri Lanka. Jag såg ett par som dansade tillsammans på stranden.



Så här fin var en kväll på hotellet, när solen precis gått ner. Hotellet har designats av den kände arkitekten Geoffrey Bava som skapat en magisk plats med mycket betong, mitt i grönskan och alldeles vid havet.



Poolen som var riktigt rejäl, var minst lika fin på dagen. Innan lunch hade de alltid lite vattenjympa och på eftermiddagen provade jag på yoga.



Jag åkte med charter då, nu har de åter tagit upp hotellet på programmet. Se en film här ovan från hotellet som nu åter finns med som ett exklusivt alternativ hos Fritidsresor.



Blue Water Hotel ligger precis vid havet och har en underbar pool och i restaurangen kan du njuta av verkligt god mat. Det bjöds på både västerländska rätter, likaväl som lokala.



Efterrätterna var ljuvliga och helt hemlagade, chokladmoussen var bara såååå underbar!




Det är ca 2 kilometer till den lilla orten Wadduwa, annars finns det inte så mycket runt själva hotellet. Ni kan ändå vandra runt bland några affärer, men se upp för det lilla tåget som går precis utanför.

Av Agneta Nisbeth/Nisbeths resblogg
Foto: Agneta Nisbeth

Kommentarer