måndag 11 juli 2016

Årets modevisning i Neapel - med Dolce & Gabbana

För några dagar sedan visade designduon sina senaste kreationer mitt i centrala Neapel, något mina neapolitanska vänner på plats har berättat var en upplevelse av stora mått.Det fanns givetvis en massa kändisar i publiken, däribland Sophia Loren som själv är född i Pozzuoli, en kommun i Neapel-området.


Den ena modevisningen hölls på San Gregorio Armeno och var ett sätt att få folk att se på den syditalienska staden med nya ögon. Jag älskar Neapel sedan länge, så jag skulle verkligen vilja ha varit på plats!


Det italienska designparet tar emot hyllningarna.

Ni kan se ett nyhetsreportage på italienska om kvällen, kläderna från Dolce & Gabbana var också inspirerade av området.


Alla var dock inte lika glada över att få sina gator avstängda för en modevisning, men de allra flesta verkade ändå nöjda med upplevelsen.

Bilderna kommer alla från Dolce & Gabbana Instagram.

Här i filmerna nedan kan ni se mer av kändisarna som anländer till en av modeshowerna.Dolce & Gabbana ordnade inte bara en visning utan flera, den ena mer häftig än den andra. Flera korta filmer från de olika modeshowerna finns att se på modeskaparnas Instagram-sida - länk finns här under reportaget.Sophia Loren var mycket glad över att få se mode visas på detta sätt i hennes älskade Neapel. Filmen nedan är ännu lite längre, från samma tillfälle:
Av Agneta Nisbeth/Nisbeths resblogg och video från Youtube

Foto: Dolce & Gabbana InstagramInga kommentarer:

Skicka en kommentar