Bangla road - får det lov att vara en t-shirt?

En av de mest kända, eller ska jag kanske säga ökända gatorna i Patong i Phuket. Här kan man inte bara dricka en öl på en bar, utan att någon också försöker sälja dig något helt annat tyvärr...
Men det finns också massor av "riktiga" försäljare och massor av konstiga prylar att köpa. Både på gatorna och i riktiga affärer.



Detta är inte en av mina favoritgator, även om den faktiskt blivit lite bättre med åren. Men jag hamnar ofta här för en kort stund i alla fall, om inte annat för att gå mot stranden och fixa en taxi hem. Bangla road är helt bilfri.



Så här ser det ut på andra sidan gatan, där stranden och havet ligger. Bilden är från några år tillbaka, då det fortfarande fanns massor av solstolar att hyra på stranden.



Här finns det olika mer eller mindre lustiga t-shirts att köpa som den här...

Gatan som egentligen heter Soi Bangla är runt 400 meter lång och väcks till liv på kvällen, när mörkret sänker sig över staden.



Eller vad sägs om dessa gummi-masker, som kvinnan försöker sälja här?

Naturligtvis finns här mängder av barer, restauranger och nattklubbar av olika slag. Här samlas också folk från hela världen, konstigt nog kan man även mindre barn ute med sina turistande föräldrar sent på kvällarna.



Det är inte en plats jag längtar tillbaka till, med sina raggande barflickor och fulla män, men det är i alla fall en plats som fascinerar.

Av Agneta Nisbeth/Nisbeths resblogg
Foto: Agneta Nisbeth och video Youtube

Kommentarer