fredag 5 augusti 2016

Seabank - Prisbelönt All Inclusive hotell på Malta

Såg att Tripadvisor utsett 25 av de bästa All inclusive resorterna i Europa - och ett av mina favorithotell fanns med på listan, db Seabank Resort & Spa som ligger i Mellieha på den spännande ön Malta.Jag kan utan tvekan säga att maten som serveras på detta hotel är helt fantastisk. Det blev faktiskt så mycket av allt det goda att jag och min väninna som jag reste med tvingade oss att inte gå ner till en middag, bara för att vi höll på att äta ihjäl oss!


Hotellet ligger precis vid en sandstrand, inte så vanligt annars på Malta. Men det finns också ett stort härligt poolmråde att ligga vid om man föredrar det.Vattnet är helt underbart, det var både varmt och helt klart. Det enda man måste se upp för är maneter av olika slag.


Även rummen var fina och sängarna sköna. Det fanns också många allmänna utrymmen att vistas i under veckan vi var där. Läget var också bra, även om detta inte var platsen man ska åka till om man längtar efter hålligång.En blick ner på hotellet och den härliga bukten med sin sandstrand, fotot taget uppe från Mellieha.


Missa inte staden Mellieha som ligger på en kulle ovanför hotellet.

Det fanns så mycket god mat att välja på, till frukost, lunch och middag att man utan tvekan kan gå upp ett par kilo under en vecka här!


Det fanns alltid något nytt att välja på till lunch och middag, massor av goda sallader och rätter även för veganer och för dem med olika allergier. Man hade också flera olika restauranger att välja på.


Det fanns plats för många gäster i den stora huvudmatsalen där vi åt de mesta av dagarna.

Läs mer om all inclusive-resorterna som vann på tripadvisor här››


En bild från det stora poolområset. De höll fortfarande på att bygga om hotellet när vi var där och allt var inte riktigt klart i omgivningarna.

I filmen här får ni se mer - från Malta och hotellet.Text och foto: Agneta Nisbeth/Nisbeths resblogg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar