söndag 10 mars 2019

Romantisk middag på stranden

Ibland händer det!  Man får vara med om något lite utöver det vanliga. Denna kväll skulle en tysk man fria till sin flickvän, på en strand i Thailand.Det var hotellpersonalen som skvallrade för oss om den kommande romantiska händelsen, medan de gjorde i ordning inför middagen. Det byggde upp detta, lite av ett tält, med vita skira gardiner och vackra exotiska blommor, vita runda lampor som låg på sanden, så till slut en vit duk på bordet med matchande vita stolar. På sanden var också en rad av vita små blommor utlagda.Själv tillbringade jag och min väninna kvällen på en krog en bit därifrån. Vi försökte spana in frieriet på stranden nedanför och hoppades hon sa ja.
Dagen efter frågade vi personalen igen och de sa att allt hade gått efter planerna och att paret skulle återvända året efter, på bröllopsresa. Vem sa att romantiken är död!


Här är stranden, som förövrigt låg på ön Phuket, igen. Dagen efter hade man redan hunnit ta bort bordet och stolarna och det lilla "tältet". Men en mycket lycklig kvinna hade en ny ring på ringfingret....

Text och foto: Agneta Nisbeth/Nisbeths resblogg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar