Romantiskt frieri på en strand i Thailand

Ibland händer det!  Man får vara med om något lite utöver det vanliga. Denna kväll skulle en tysk man fria till sin flickvän, på en strand i Thailand, närmare bestämt på Phuket. Så här fint hade han ordnat det för sig...

Så romantiskt det var!

Det var hotellpersonalen som skvallrade för oss om den kommande romantiska händelsen, medan de gjorde i ordning inför middagen. Det byggde upp detta, lite av ett tält, med vita skira gardiner och vackra exotiska blommor, vita runda lampor som låg på sanden, så till slut en vit duk på bordet med matchande vita stolar. På sanden var också en rad av vita små blommor utlagda.


Ni ser platsen för frieriet i mitten av bilden.

Själv tillbringade jag och min väninna kvällen på en krog en bit därifrån. Vi försökte spana in frieriet på stranden nedanför - som ni ser på bilden ovan - och hoppades hon sa ja.
Dagen efter frågade vi naturligtvis personalen igen och de sa att allt hade gått efter planerna och att paret skulle återvända året efter, på bröllopsresa. Vem sa att romantiken är död!


Här är stranden igen, som förövrigt låg på ön Phuket alldeles i närheten av flygplatsen. Dagen efter hade man redan hunnit ta bort bordet och stolarna och det lilla "tältet". Men en mycket lycklig kvinna hade en ny ring på ringfingret....

Text och foto: Agneta Nisbeth/Nisbeths resblogg

Kommentarer