Här hittar du bästa shoppingen i Meloneras

Det finns inte ett jättelikt utbud av affärer i eleganta Meloneras, i närheten av Maspalomas på Gran Canaria. Men det som finns är oftast av bra kvalitet.

Skor till salu i Meloneras.


Skor är en av de saker som tydligen alltid går att sälja, här från den kanske något mindre eleganta Shopping Centre Varadero. Inget fel alls på stället, öppet till sent om kvällarna och kul att vandra runt i, men kanske inte alltid det mest spännande utbudet på affärer.



Mycket av utbudet i Varadero shoppingcenter var typiska turistaffärer, men även här fanns snygga semesterplagg till okej priser.


Mango var en av alla affärer jag hittade här.


Jag besökte ofta den lilla men välförsedda Mango-affären precis utanför hotell Lopesan Baobab som jag bodde på. Det blev ibland flera besök om dagen.



Gick man en bit längre ner mot stranden hittade man en elegant shopping-esplanad med en radda av lite dyrare affärer.



Snygga skor, väskor och kläder. Men smakar det så kostar det, tyvärr var just dessa inte för min plånbok, fast alltid kul att bara spana in.



På väg ner till strandpromenaden i Meloneras, med sina härliga restauranger och shopping, lika poppis dag som kväll.



Här en del dukar av olika slag som också fanns i det stora shoppingcentret Varadero, mest med julmotiv som kanske kan passa även denna jul, eller? Kanske inte något jag skulle köpa men alltid finns det någon som köpte hem dessa broderade produkter.

Läs mer om Lopesan Baobab om min morgonyoga här››

Text och foto: Agneta Nisbeth/Nisbeths resblogg


Kommentarer