Utomhusbio och annat kul på Gran Canaria

Det finns många olika aktiviteter i eleganta Meloneras på Gran Canaria. En av dem är att gå på bio, utomhus under stjärnornas sken.

Bio utomhus är en upplevelse.

Här en bild från Moonlight Cinema i det lilla shoppingcentret utanför Hotel Lopesan Baobab. Andra saker att ägna sig åt, förutom shopping, är att njuta av bra musik under kvällen. Här en av alla de ställen som fanns med utsikt över havet.


Nästan alla restaurangerna i Meloneras var öppna både under dagen för en lunch i solen och sedan på kvällen för en drink eller middag. Här en bild från populära Café del Mar. Lite dyrare än de vanliga tursithaken, men så mycket bättre, på alla vis.


Under dagen kunde man njuta av olika gatuartister längs den långa strandpromenaden, eller bara beskåda olika sandskulpturer som denna. Men det var skönt tat bara vandra längs havet och titta på alla som gick eller cyklade där.



Här en bild från fyren Faro de Maspalomas som syns långväga, ligger mellan Meloneras och Maspalomas sanddyner. Något av ett landmärke, inte bara för sjöfarare.




Den vackra strandpromenaden som sträckte sig långt och var mycket välskött, här kunde man både gå och cykla på olika banor.

Text och foto: Agneta Nisbeth/Nisbeths resblogg

Kommentarer