Nu vill Mallorca visa sin lyxiga sida

De senaste åren har den spanska ön Mallorca genomgått en rejäl förändring, från att ha lockat med grisfester och vilda partyn för ungdomar på 70- och 80-talet har man nu blivit en destination för trendsetters och barnfamiljer.



Nu vill man ta ytterligare ett steg i marknadsföringen av den populära semesterön för att bli både en åretrunt-destination och en plats dit man åker för en riktigt lyxig och avkopplande semester. Här på bilden ovan ser vi Hotel Belmond - La Residencia i charmiga Deià.



På sajten essentiallymallorca.com har man samlat några av Mallorcas allra finaste hotell och unika boenden, men man hittar även de skönaste spa-anläggningarna, de elegantaste marinorna och bästa golfbanorna.



Esentially Mallorca, som startade 2013, har som uppgift att sprida budskapet om Mallorcas skönhet och charm, men naturligtvis också tipsa oss alla om de allra bästa och finaste platserna att besöka för en vip-semester med stil.



Jag träffade nyligen Nicolás Ostrovsky från Essentially Mallorca som själv tillbringar många av årets månader på den vackra ön i Medelhavet.
-Vi vill visa på vad denna ö har att erbjuda året om. Här finns små och stora hotell i olika stil, men alla av yppersta klass. Mallorca idag är långt från forna tiders massturism, här kan man njuta på en lyxig finca på landet eller skämma bort sig på ett hotell mitt i Palma, förklarar han.


Och vi kan inte annat än att hålla med! Det finns bland annat många härliga spa-anläggningar över hela ön, det är bara att välja vilken behandling som passar för dagen!

Hitta allt du behöver för en riktigt läcker och lyxig semester på Mallorca här››


Text Agneta Nisbeth
Foto: essentiallymallorca.com




Kommentarer