Casa Cook Chania - ett designhotell för barnfamiljer

Bara för att de trendmedvetna unga skaffat familj innebär det inte att de vill göra avkall på att bo snyggt och bra under sin semester. Det har charterbolaget Ving tagit fasta på och fortsätter satsningen på Casa Cook-hotell.



Nu till sommaren öppnar Ving sitt första Casa Cook-hotell för barnfamiljer och Casa Cook Chania på Kreta lär bli en hit hos de trendkänsliga resenärerna som kör med en både trendig och stilren design som också smälter bra in i omgivningen.

Precis som de tre andra Casa Cook hotellen ligger det bra, här direkt på stranden men ändå bara tre kilometer in till Chania stad. Flera av hotellrummen har privat eller delad pool. Vid huvudpoolen finns hotellets restaurang och bar med tropisk loungemiljö och man kan njuta av lokala specialiteter från Medelhavet.



Hotellet har också en egen affär som säljer läckra inredningsdetaljer, kläder och accessoarer. För de aktiva finns det möjlighet att delta i yogaklasser.




- Den urbana stilen och den moderna designen i kombination med det bohemchica konceptet och den lokala anknytningen har verkligen blivit en succé och lockat en ny publik till våra tidigare Casa Cook. Vi är glada att nu kunna välkomna familjer. I barnklubben kan de måla, delta i enklare matlagningskurser, bada i barnpoolen eller ta en tupplur i de uppsatta tipi-tälten, säger Charlotte Hallencreutz, kommunikatör Ving.

Läs mer om Casa Cook-hotellen här››

Text: Agneta Nisbeth
Foto: Ving

Kommentarer