4 timmars megabrunch på Atlantis

Maten är en viktig del av resandet - det har allt fler hotell och populära resmål världen över tagit fasta på. Årets Dubai Food Festival är givetvis inget undantag. Här bjuds det bland annat på en 4 timmars "megabrunch" på Atlantis The Palm.



I år blir det en extra festlig "megabrunch" med mat och dryck från några av landets bästa krogar, Cirque De Cuisine: Carnival De Brazil. Som framgår av namnet blir årets tema brasilianskt och ni kan njuta av medryckande sambamusik och andra duktiga underhållare medan ni vandrar runt bland de olika restaurangerna och deras utbud.

Läckra rätter av olika slag
Var inte oroliga över att hitta en plats att äta på, det kommer finnas mer än 1000 platser att välja på från restauranger som Nobu, Ossiano, Bread Street Kitchen och Hakkasan.

Mat och livemusik 

Flera liveuppträdanden kommer att äga rum under brunchen och flera DJ:s kommer spela musik hela dagen, det hela slutar med en efterfest på nyöppnade Wavehouse.

Här en bild jag tagit från årets megabrunch! Kakor i form av masker...
Uppdatering: Var lyckligtvis på plats under årets superbrunch. Så här kul hade vi, musiken var häftig och maten helt superb!

Se min film här nedan där ni kan se en DJ in action under eftermiddagen:



Text Agneta Nisbeth
Foto: Dubai The Palm och film Nisbeths resblogg

Kommentarer