Nytt hotellkoncept i Grekland med fokus på design - Apollo Mondo Boutique

I vår öppnar Apollo ett nytt hotell i Grekland, men inte bara det. Med Apollo Mondo Boutique startar man också ett helt nytt hotellkoncept med fokus på design.



Allt fler resebolag satsar nu på egna hotel med olika inriktning, charterbolaget Apollo har tidigare haft en satsning på sporthotell, till exempel deras flaggskepp Las Playitas som jag skrivit om tidigare. Nu satsar de på ett nytt hotellkoncept med fokus på design och kvalitet.
Den 20 maj i år slår Apollo Mondo Boutique Hotel Isola Verde på det grekiska fastlandet upp sina portar för allmänheten.



– Hela Apollos själ, historia och framgång bygger på den lokala närheten; kunskapen om våra resmål, om deras historia, kultur, traditioner och relationerna till våra lokala partners – allt detta är en del av vårt DNA, som vi älskar och är stolta över. Utifrån det arvet har vi utvecklat Apollo Mondo Boutique, säger Nina Hornewall, Commercial Director på Apollo.



Hotellet som ligger i Sivota i nordvästra Grekland säger sig ha ett hotellkoncept som appellerar till alla sinnen. Det ska inte bara vara ett designhotell, utan här vill man kombinera närheten till det lokala med ett utbud av estetik och design, bekvämlighet, funktion, träning och yoga. Men det är också viktigt att äta gott. Apollo har därför anlitat kocken Dimitri Alexiadis som arbetar med lokala produkter.

–Vi vet hur viktigt det är med bra mat för våra gäster. Alexiadis är en ung, erkänd kock som definitivt kommer ge mersmak för det moderna grekiska köket, säger Nina Hornewall.

Läs mer om Mondo Boutique Hotel här››

Text Agneta Nisbeth
Foto: Apollo


Kommentarer