Vågat och kul på Atlantis nya Wavehouse

Den 1 februari slog Wavehouse upp sina portar på det spektakulära lyxhotellet Atlantis The Palm i Dubai. Wavehouse är lite en destination i sig själv med allehanda attraktioner och massor av god mat.



Hit kan alla komma som är sugna på att bowla, bada eller bara ta något gott att äta. Wavehouse ligger inom Atlantis The Palm enorma hotellområde i Dubai med utsikt över det populära Aquaventure Waterpark. Här kan hela familjen ha kul, på olika sätt.



Förutom spelarkaden Level finns även en stor bowlinghall där alla åldrar kan ha kul tillsammans. Mycket kul kan man också ha i Surf's Up Wave Rider där man kan lära sig att surfa på ett mycket säkrare sätt.



För de vuxna kanske en tur in i Wavehouse Bar passar bättre? Här kan inte bara äta läckra rätter och sippa på nyfixade drinkar utan också lyssna på liveband och olika DJ:s som spelar sin musik tre gånger i veckan. På tisdagar är det också Ladies Night med Happy Hour. Det går också bra att ta ett parti biljard.



Det finns också ytterligare en krog här att testa, Wavehouse Restaurant som ni ser på bilden ovan, här bjuder de på olika typer av mat, allt från vedeldad pizza och saftiga burgare eller om man så föredrar, mer nyttiga alternativ som nybadade sallader.



Här ovan ser en läckert frasig Fish n' Chips, eller kanske en Wavehouse steak som syns på bilden nedan passar bättre?


Läs även om en annan ny spännande matsatsning på Atlantis jag skrivit om här - med det persiska kökets drottning››

Text: Agneta Nisbeth/Nisbeths resblogg
Foto: Atlantis The Palm




Kommentarer