Tjejkväll på Atlantis the Palm varje tisdag

Nu kan ni verkligen få en riktigt kul minisemester i Dubai. Ta med bästa väninnorna och åk över till Atlantis the Palm, varje tisdag är det Girls Just Wanna Have Fun med gratis drinkar och massor av annat skoj på restaurant Wavehouse. Var själv där för en tid sedan...

En bild från sköna krogen Wavehouse som jag tog får en tid sedan.
Dubai är verkligen det perfekta resmålet för en tjejhelg med bästa väninnorna. Det finns många läckra hotell att vakna upp på och möjlighet att njuta av riktigt instagramvänliga frukostar - om man så önskar. Shoppingutbudet är enormt och härliga bad i havet eller läckra pooler att simma i väntar en. Nu finns det en anledning till, tjejkvällar på lyxiga Atlantis the Palm.

Restaurant Warehouse på Atlantis.

Varje tisdag är det Girls Just Wanna Have Fun kvällar på hotellets senaste restaurang, den hippa Wavehouse. Från klockan 19.00-01.00 kan man sippa på en gratisdrink och välja ut något läckert från menyn på restaurangen.

Känner man för ett parti biljard så går det bra med.

Tjejer har också möjlighet att testa den nya attraktionen Surfs Up där man surfar i en pool med konstgjorda vågor, men får även 100 AED att spela för i ställets egen spelarkad som heter Levels.

Bra musik bjuds det också på med en egen DJ som spelar live.

Naturligtvis bjuds ni även på musik av en DJ som spelar sina favoritlåtar hela kvällen. Känner du för lite aktivitet mellan drinkarna så finns även en bowlingbana inom Wavehouse.

Text: Agneta Nisbeth
Foto: Atlantis och Nisbeths resblogg

Kommentarer