Vad sägs om lyxig kinamat som brunch nu på fredag?

Om ni befinner er i Dubai och gillar bra kinamat kanske en fredags-brunch på den lyxiga krogen Hakkasan på Atlantis the Palm kan vara något för er.

Smaka på det kantonesiska köket när det är som bäst - Dim Sum

Varje fredag från klockan 12 till 16 på eftermiddag kan ni äta en mycket påkostad och läcker brunch på restaurant Hakkasan som finns inom hotellet Atlantis the Palm. Här bjuds man på rätter från det moderna kantonesiska köket.

Inredningen är elegant på Hakkasan

Under tiden man avnjuter sin mat spelar en DJ sin musik i den smakfulla restaurangen, ibland kommer även andra live-uppträdanden att ske.

Det finns även vegetariska alternativ, här Tofu.

Brunchen börjar med en välkomst-cocktail och sedan startar man med ett fat av läckra Dim Sum. Efter det blir det Pekinganka med sallad och stekta grönsaker.

Desserterna ser inte helt fel ut de heller

Detta är dock bara början, efter detta väntar huvudrätten, ni har flera att välja på, innan ni till slut blir bjudna på massor av olika godsaker till dessert.



Man måste inte kunna äta med pinnar... Är ni intresserad av att äta alla dessa kinesiska läckerheter finns det flera olika paket av brunch att välja på, alla inkluderar maten och dryck - då med eller utan alkohol. Det billigaste (alkoholfria) går på drygt 800 kr per person, 328 AED.



Av Agneta Nisbeth
Foto: Atlantis the Palm

Kommentarer