Storslam för Ving i Stora Barnsemesterpriset

Det blev en hel massa priser för reseföretaget Ving efter en omröstning i Stora Barnsemesterpriset 2019 som skedde via sajten barnsemester.se.

Lollo och Bernie - Vings egna maskotar.
För sjätte året i rad tar Ving hem vinsten i kategorierna Bästa Reseföretag för barnfamiljer, Bästa Familjekoncept, Bästa Barnklubb och Bästa Familjehotell. Året om kan besökare på sajten barnsemester.se betygsätta olika familjeattraktioner och med hjälp av deras betygspoäng och ett antal testfamiljers bedömningar har de nominerade företagen, deras produkter, anläggningar och hotell tagits fram.

- Vi är väldigt glada och stolta över de här utmärkelserna, de är ett kvitto på att vår produkt uppskattas. Att ständigt utveckla och förbättra våra hotellkoncept ligger i vårt DNA och nu till sommaren kommer flera av våra mest omtyckta familjehotell att vara delvis renoverade. Bland annat nyrenoverade Sunwing Alcudia Beach på Mallorca som får en ny lobby, renoverat show-område och uppfräschade rum samt nya restaurangkoncept, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef på Ving.

Barnen verkar uppskatta Vings hotellkoncept.

Inom kategorin researrangörer och barnklubbar har nomineringarna tagits fram utifrån olika barnfamiljers synpunkter. En omröstning har sedan skett under perioden 31 januari - 11 mars 2019 där totalt 60 000 röster har kommit in. Endast en röst per kategori och dator har tagits emot för att förhindra massröstning.
Läs mer om priset på barnsemester.se


Text: Agneta Nisbeth
Foto: Ving

Kommentarer