Varför inte fira påsk med familjen på Atlantis?

Det finns massor att göra för stora och små på hotellet Atlantis the Palm under påskhelgen. Från en ägg-jakt under vatten till möten med Påskharen.


Det måste vara drömmen för barn att fira påsken på Atlantis, här finns egentligen hur mycket som helst att göra både utomhus, inomhus och i vattnet. Här ovan ser ni Påskharen Wendall som släpper ut  rekordmånga påskägg i vattnet vid Aquaventure park. Hela 50.000 stycken för en verkligen rekordstor ägg-jakt!



Även i akvariet på hotellet kommer det att bli en mycket annorlunda ägg-jakt då dykare ska leta efter gömda ägg bland hajarna.



Har man tur får man också se en Påskhare i vattnet - som en dykare... Barnen kommer också att erbjudas matlagningskurs och så kan de klappa en delfin.


I de olika restaurangerna kommer speciella menyer att tas fram, perfekt för en påsklunch eller middag. På restaurang Bread Street Kitchen till exempel kostar en lunch (från 12.00-15.00) utan alkoholhaltiga drycker, 135 AED.



En semester på Atlantis är lite som en resmål i sig, det finns alltid så mycket att göra och titta på - för hela familjen.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Atlantis

Kommentarer