Ving ger gästerna möjlighet att streama sina favoritprogram

I sommar kommer gästerna på 15 av bolaget Vings egna koncepthotell att kunna streama sina favoritprogram via Chromecast till sin tv i sommar.



Det är på Vings familjehotell Sunwing Family Resorts och på vuxenkonceptet Sunprime Hotels som Chromecast har installerats. Med Chromecast kan man enkelt streama innehåll från sin mobil, dator med mera till rummets tv. Detta gör att man även under semestern kan titta på sitt favoritprogram, se en film och lyssna på sin favoritmusik. Och kanske viktigast av allt, barnen kan se vad de vill även under semestern.

- Det känns roligt att vi kan erbjuda detta på ett flertal av våra allra mest populära hotell. För oss som företag är det viktigt att hänga med i den teknologiska utvecklingen och att vi kan erbjuda våra kunder innovativa lösningar. I Svenskt Innovationsindex, ett nytt index som sätter fokus på innovation ur ett kundperspektiv, rankades Ving nyligen topp tio bland svenska företag, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

På vackra Gran Canaria kan du nu använda Cromecast.


Till sommaren 2019 kommer Chromecast att vara installerat på utvalda rumstyper på Vings Sunwing-hotell på Cypern, Mallorca (två hotell), Teneriffa, Kreta, Rhodos, Gran Canaria samt i Turkiet och Thailand (två hotell). De Sunprime-hotell där Chromecast finns installerat ligger på Mallorca, Rhodos och på Gran Canaria (två hotell).

Av Agneta Nisbeth
Foto: Ving/Eric Josjö och Agneta Nisbeth

Kommentarer