Ny spaanläggning i Skåne

I sommar kan ni njuta av sköna behandlingar i Skåne. En helt ny spaavdelning har nämligen slagit upp sina dörrar på Elisefarm i Fogdarp i Höör. Fyra behandlingsrum, en stor relaxavdelning, jacuzzipooler både inne och ute samt en bastu utomhus är några av nyheterna där.



Elisefarm är en engelskinspirerad herrgård med anor från 1700-talet som genom åren förvandlats till en anläggning med hotell, restaurang, konferens, en bra golfbana och ett eget spa. I restaurangen säger man att det lagas modern ”Mormors-mat", det vill säga mat lagad från grunden med respekt för råvaran. Vill man resa iväg en bit så finns fina Bosjökloster slott i närheten.

- Vi arbetar ständigt med att höja kvaliteten på vår verksamhet - och nu var det dags att bygga ett nytt spa. Vår charmiga spaavdelning sedan tidigare räckte inte längre till för att möta gästernas efterfrågan, säger Ingrid Linné, som tillsammans med sin make driver Elisefarm.



Den nya spaavdelningen rymmer fyra behandlingsrum där spaterapeuter erbjuder både massage och behandlingar. Vidare finns det inomhusjacuzzi, ångbastu, fotbad och en stor relaxavdelning. Utomhus har man byggt en stor jacuzzi med tre sektioner samt en bastu med vidunderlig utsikt. Här finns även en tempererad pool.



Till sommaren kommer ett utedäck att stå klart, inrett med solstolar, stora, bekväma gungor samt en bar - allt med en härlig utsikt över fälten och golfbanan i bakgrunden.

- I sommar kommer vi även att kunna välkomna fler gäster till vår anläggning. Vi har i dag 24 rum och när vår utbyggnad är klar kommer vi att ha 60 rum - alla med samma känsla av att vara ”som hemma”, avslutar Ingrid Linné.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Pressfoto/Elisefarm

Kommentarer