Sex nya hotell med fokus på street food, design och musik

Redan förra sommaren kunde Ving presentera sitt nya hotellkoncept Cook's club med sitt då första hotell på Kreta i Grekland. Nu fortsätter de satsningen med sex nya hotell. Det på bilden här nedan ligger i Marmaris i Turkiet.



Med sina nya hotell vill man locka en ny och ung generation av semestrande turister. I sommar kan man resa till Turkiet, Bulgarien, Mallorca samt Grekland och där både på Rhodos och Kos. Alla Cook's Club hotell är unika både vad som gäller utseende och läge. En annan sak som också är gemensam mellan hotellen i de olika länderna är att de har lagt extra fokus på musik ned handplockade DJ:s, modern design, street food-inspirerad mat och en avslappnad atmosfär.



–Två av de nya Cooks Club-hotellen ligger i Turkiet  som definitivt är tillbaka med en ökad efterfrågan. Vi har därför ökat volymen dit med drygt 15 procent i sommar. Med de nya hotellen har vi också möjlighet att locka en ny och yngre målgrupp till de redan omtyckta resmålen längs den turkiska kusten, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef på Ving.

Maten är viktig på Vings nya hotell

Till vintern öppnar man också två hotell till, ett i Gambia och ett i Egypten.


Text Agneta Nisbeth
Foto: Ving

Kommentarer