Ta ett stopp på mysiga Väddö Gårdsmejeri

På väg mot Grisslehamn i sommar? Varför inte ta ett stopp på vägen hos charmiga Väddö Gårdsmejeri här kan man köpa med sig produkter hem, men också fika eller ta en glass, allt hemgjort så klart!



Här finns det kossor att titta på och skön natur att njuta av för både små och stora. Varför inte följa med på deras Kosafari?

Massor av olika ostar finns att köpa

Väddö Gårdsmejeri  har brukats av familjen Edlund i över hundra år och idag drivs gården av Hasse och Yvonne. Jordbruket har varit ekologiskt sedan början av 1990-talet och idag finns det cirka 60 kossor på gården. Gårdsmejeriet - som startade 2005 - producerar förutom ost även glass, som är inspirerad av italiensk gelato och yoghurt.



- Vi är otroligt stolta över alla våra produkter men om vi får säga det själva så är vår ekologiska burgarcheddar och vår glass något alldeles extra.  På gården finns en gårdsbutik och ett café där du kan köpa våra produkter. Här kan du också hälsa på våra grisar, getter och kaniner., säger ägarna.



Under sommaren är glass en av deras verkliga storsäljare, hemlagad givetvis. Och den finns i väldigt många läckra smaker.

En trevlig restaurang väntar - perfekt stopp på vägen till Grisslehamn.
Under sommaren kan du äta pågångens egna restauranger Bondens Glasskalas och Bonden & Burgaren som ligger med vacker utsikt över Väddö kanal, eller köpa glass på Bondens Glassbod som ligger vid ICA Kvantum Flygfyren i Norrtälje.

Hemadress: Hammarbyvägen 34 Väddö

Se en film från stället här:



Text och bild Agneta Nisbeth plus pressbilder

Kommentarer