5 hotell med hållbarhetscertifiering hos Tui

Allt fler väljer att resa till ett hållbarhetscertifierat hotell på semestern - detta har flera resebolag tagit fasta på, bland annat Tui som presenterar fem av dessa som ni kan läsa mer om här.

Tui Family Life Alcudia Pins
TUI Family Life Alcudia Pins - vid den vita Playa de Muro-stranden
Först ut är ett familjehotell i Alcudia, TUI Family Life Alcudia Pins, som ligger precis på stranden. Sanden är vit, vattnet är härligt turkost och stranden är långgrund. Hotellet har flera pooler inklusive vattenrutsckanor för stora och små barn. Fem restauranger, café på stranden och en solterrass ovanför poolbaren.

Här har ni Tui Family Life på Kreta
TUI Family Life Atlantica Caldera Beach - på Kreta
På den grekiska ön Kreta, i lugna Gerani ligger TUI Family Life Atlantica Caldera Beach. Hotellet är indelat i olika zoner och du kan välja om du vill bo i lugnare Olympus-delen eller mer actionyllda Afrodite-delen. Flera pooler, barnklubb, gym, tennisbanor och med ett fint strandläge.


Tui Family Life ligger utanför Alanya.
TUI Family Life Pascha Bay - utanför Alanya
På TUI Family Life Pascha Bay utanför Alanya i Turkiet får ni ett gym med havsutsikt, spa och vuxenzon kombineras med barnklubb och massor av aktiviteter. Hotellet ligger direkt vid stranden där det också finns en lång badbrygga.

Tui Family Life Aegean Park på Cypern
TUI Family Life Atlantica Aegean Park - på Cypern
Här är vi i ett annat soligt land, Cypern och TUI Family Life Nausicaa Beach. Hotellet är omgivet av Medelhavet på tre sidor och All Inclusive ingår i priset. Stort poolområde, egen liten strand och bara några hundra meter bort ligger Fig Tree Bay med centrum och lång härlig sandstrand. Det finns gym, spa och barnklubb och du bor i en egen lägenhet.

Detta hotell Tui Family Life ligger på Rhodos.
TUI Family Life Atlantica Aegean Park - på Rhodos
På Rhodos ligger TUI Family Life Atlantica Aegean Park som är ett hotell med egen vattenpark, flera pooler, simskola och många rum har egen utgång till pool. Det ligger vid Kolymbiastranden, precis utanför hotellet går bussar till Rhodos stad och Lindos. All Inclusive ingår i priset.

Text: Agneta Nisbeth
Foto: TUI - läs mer om hotellen på resebyråns hemsida här››

Kommentarer