9 spektakulära hotell - du hittar hos charterbolagen

Har här valt ut några 10 de lyxigaste och mest spektakulära hotellen som finns med i charterbolagens utbud. Några är rejält dyra andra riktigt prisvärda, alla finns med i charterbolagen Tui, Apollo och Vings program. Se om ni hittar er favorit till semestern här...

Atlantis the Palm I Dubai.

Här ovan en bild från min favorit Atlantis The Palm - ett ställe du aldrig tröttnar på! Men det finns verkligen många fler läckra hotell att välja på hos charterbolagen. Jag har valt ut några av mina favoriter här.

Snygga Casa Cook Rhodes finns hos Ving.

1 - Casa Cook Rhodes - Grekland
Casa Cook Rhodes är stället för den som söker ett hotell med en modern estetik, god nyttig mat och en skön säng. Här får du hög komfort och en snygg design på samma gång. Njut av att ligga vid poolen eller hyr en cykel för att upptäcka den grekiska ön Rhodos vackra lantliga omgivningar.
Casa Cook finns i Grekland, på Rhodos, Kreta och Kos - bara hos Ving.

Läs mer om Casa Cook Rhodes här››

Royal Garden Villas på Teneriffa finns hos Apollo

2 - Royal Garden Villas - Teneriffa
Väljer du Royal Garden Villas på Teneriffa och Playa del las Americas får du en lyxig villa helt för dig själv och din familj, vare sig ni är två eller i ett sällskap om sex personer. Varje villa är inredd i lite olika stilar men alla har en privat pool och en uteplats med loungemöbler. Det finns också ett gemensamt poolområde med en bar, samt en spa-anläggning. Bokas via Apollo.

Läs mer om Royal Garden villas här››

Häftiga rum finns på JW Marriot på ön Phu Quoc.
3 - Hotel JW Marriot Emerald Bay - Vietnam
Det internationella lyxhotellet JW Marriott Emerald Bay ligger vid den fina Bai Khem-stranden på ön Phu Quoc. Med en arkitekten Bill Bensleys unika design har man skapat en svårslagen semesterupplevelse med modernt poolområde, spa och lyxiga restauranger. Rummen går i en klassisk men chict modern stil med starka färginslag och har lyxiga badrum. Hit reser du med Tui.

Läs mer om Hotel JW Marriot Phu Quoc här››


Snygga Let's Sea I Thailand
4 - Let's Sea Hua Hin al Fresco Resort - Thailand
På Let's Sea Hua Hin al Fresco Resort - som ligger i Thailand och Hua Hin - kan man lyxa till det med ett rum som har direktaccess till poolen eller ta ett rum med egen takterrass. Inredningen är både snygg och modern, här finns en välkänd restaurang och en bar där du kan njuta av solnedgången över havet med fötterna i sanden. Finns bland annat hos Apollo.

Läs mer om Let's Sea Hua Hin här››

Som en liten by uppe på en kulle på Mallorca ligger Costa D'or.
5- Costa D´Or - Mallorca
Det läckra Costa D´Or erbjuder ett unikt boende i ett gammaldags mallorkinskt hotell, vars stenbyggnader varsamt har restaurerats och som smälter väl in i den vackra och lugna miljön mellan Deià och Puerto de Sóller. Hotellet ligger så högt att du från större delen av hotellområdet kan njuta av utsikten och solnedgången över Medelhavet. Kan bokas via Ving.

Läs mer om Costa D´Or här››

The Shore At Katathani ligger på Phuket.
6- The Shore At Katathani - Phuket
Det här är inte ett billigt boende, lika bra att säga detta på en gång. Men The Shore At Katathani anses vara ett av Phukets om inte Thailands bästa och mest exklusiva hotell. Det ligger i lugna och vackra omgivningar i slutet av Kata Beach, direkt på stranden. The Shore At Katathani är byggt på en bergssluttning och har vacker utsikt över havet och med ett modernt poolområde. Finns bland annat hos Ving.

Läs mer om The Shore At Katathani här››

Att bo på Atlantis the Palm är en upplevelse.
7 - Atlantis The Palm - Dubai
Kom själv hem från detta fantastiska hotell för en tid månad sedan och kan bara säga att trots det kostar en del så är det värt vart enda öre! Hotellet Atlantis The Palm i Dubai, med sitt vattenland och sitt otroliga akvarium, är som ett resmål i sig. Du tröttar aldrig på att bara vandra runt på det gigantiska poolområdet eller längs stranden. Som boende här har du också gratis entré till vattenparken Aquaventure.

Akvariet mitt i hotellet är enormt imponerande
Hit kan du åka med både Tui, Apollo och Ving. Min senaste resa hit var med Apollo och då ingick förutom resa även halvpension, men jag lyxade till det ännu mera och tog ett clubrum, då bjöds jag på Afternoon Tea och en drink för maten plus en massa annat kul.

Läs mer om Atlantis the Palm på Apollo här››

Snygga Gran Hotel Mazzaro Sea Palace på Sicilien.
8 - Gran Hotel Mazzarò Sea Palace - Sicilien
På eleganta Gran Hotel Mazzarò Sea Palace i Taormina Mare bor du direkt vid stranden och bara 100 meter från linbanestationen som tar dig upp till den charmiga staden Taormina som har både kultur och nöjen att erbjuda året om. Hotellet har pool, terrass och spa. Det är inte billigt att bo här men stället har fått höga betyg på Tripadvisor. Hit reser man med Tui.

Läs mer om Gran Hotel Mazzaro Sea Palace här med Tui››

Lopesan Baobab på Gran Canaria i Spanien.
9 - Lopesan Baobab - Gran Canaria
Här är ytterligare ett ställe jag själv bott på, Lopesan Baobab, som ligger i Meloneras har ett afrikansk tema. Det är ett spektakulärt temahotell och mitt i området står det lilla baobabträdet som gett hotellet dess namn. Flera pooler finns, bland annat en lazy river där du kan simma runt bland blommorna i trädgården. Vid en pool finns en sandstrand vid en annan hittar du en grotta. Hit kan du resa med flera av charterbolagen.

Läs mer om Lopesan Baobab hos Tui››

Text Agneta Nisbeth
Foto: Pressbilder Tui, Ving och Apollo  samt Agneta Nisbeth

Kommentarer