Just nu är det superbilligt att ta en sista minuten

Är du sugen på att resa ner till solen i Europa? Då kan det vara läge att spana in resebyråernas sista minuten-resor. Just nu finns det rekordbilliga resor att köpa, från 3000 kronor för två personer - inklusive både flyg och hotell!



Just nu är det verkligen billigt att resa utomlands på en sol- och badsemester. För de som kan åka iväg inom de närmaste veckorna går det att få en veckas semesterresa till några populära resmål i Medelhavet.  Eller vad sägs om en resa för två till Sardinien i Italien från Stockholm i slutet av maj för bara 3000 kronor eller för två till Rhodos i Grekland från Göteborg för 3400 också det i slutet av maj.

– För den som vill fynda en vår- eller försommarresa råder just nu ett unikt fyndläge som vi inte sett på drygt 10 år, och antagligen inte kommer att få se på många år igen, säger Katarina Daniels, PR- och kommunikationsansvarig hos Ticket.




Som ni kanske minns var det ju väldigt varmt förra sommaren och många valde att stanna hemma och njuta av semestervädret här i landet. Detta år verkar det som många inte vill chansa på att resa iväg om det åter blir en härlig svensk sommar. Så då stor resebolagen med en massa osålda resor.

– För de som vill resa utomlands – och har möjlighet att ta ledigt, och inte behöver anpassa sig till skolornas scheman – är det just nu ett guldläge. Det är också viktigt att komma ihåg att fler och fler svenskar inte reser utomlands för solens och värmens skull, utan för upplevelsernas skull. Möten med andra kulturer, spännande sevärdheter, gastronomiska upplevelser och mycket mer, säger Katarina Daniels.
Se mer på Ticket här››

Text: Agneta Nisbeth
Foto: Ticket

Kommentarer