Tui tipsar om Instagramvänliga hotell

Det har tydligen blivit allt viktigare att välja ett hotell som imponerar på Instagram. Det har bland annat reseföretaget Tui tagit fasta på och erbjuder, lite skämtsamt, några Instagramvänliga hotell att besöka i sommar.

Tui Atlantica Marmari Beach
Med lite lagom humor har Tui valt ut några hotell som man kan glassa med på Instagram, här kan du hitta några av dem.

Stranden vid Marmari Beach
TUI Family Life Atlantica Marmari Beach
I Grekland, vid Kos finaste sandstrand ligger detta hotell, som förutom stranden bjuder på en snygg matsal som du ser på bilden överst. Duka upp en läckra frukost här, ta din bild som kommer få grannarna väldigt avundsjuka! Eller ta ett foto på den vita stranden och det turkosblåa havet.

Family Life Tropical resort 
TUI Family Life Tropical Resort
Här har vi ett hotell i Marmaris Turkiet för hela familjen. Börja med att gå ned till stranden, låt någon i ressällskapet gå i sina bästa kläder och ta din bild. Detta foto tas med fördel i solnedgång eller tidigt på morgonen då stranden är tom och och ljuset bättre. Även rummen inbjuder till fotografering, tänka bara på att matcha din outfit med inredningen.


Poolen vid Family Life Atlantica
TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort
I Kolymbia på Rhodos hittar vi detta hotell där du kan ta den perfekta bilden vid den läckra infinita-poolen. Här finns också snygga stilrena rum att plåta och i frukostmatsalen kan du plåta din frukost och om du föredrar en bild på stranden går det lika bra.

Havet på Cypern och Atlantica Aenas Resort är kristallklart
TUI Family Life Atlantica Aeneas Resort
Eftersom Cypern har Medelhavets klaraste vatten så måste du givetvis ta med kameran till stranden. Just detta hotell och har också Cyperns största pool. Bra bilder får du även på hotellets kaffe- och juicebar, Thea’s Coffee Shop & Juice Bar där du tar snygga bilder på din smoothie.

Text Agneta Nisbeth
Foto: Tui - läs mer om hotellen här

Kommentarer