Nu öppnar Ving ett Casa Cook på Ibiza

Tidigare ställen för hotellkonceptet är Rhodos och Kos. Nu öppnar Casa Cook även på Ibiza och det är precis som tidigare en designdröm.


På hotellet blandas minimalistisk arkitektur i form av betongväggar och råa material med varma toner, naturmaterial, trä med snygga designdetaljer. Designteamet bakom Casa Cook har denna gång anlitat arkitekten Miguel Garcia Quetglas, som skapat några av Ibizas mest ikoniska institutioner som Café del Mar och Pikes Hotel samt nattklubbarna DC10, Amnesia och Es Paradis.

–- Det känns väldigt roligt att vi äntligen kan erbjuda barfotalyx och vårt populära hotellkoncept även på Ibiza som med sin avslappnade atmosfär och vackra natur är den perfekta destinationen för ännu ett Casa Cook-hotell, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.



Hotellet ligger vid Cala Gració-stranden i San Antonio på öns västkust, och på hotellområdet, som består av tre olika byggnader med 189 rum, finns ett snyggt poolområde, spa och träningsmöjligheter.

I trädgården kan man utöva yoga och ta sig ner till stranden. Casa Cook Ibiza har två restauranger, en med fokus på veganskt kök och där den andra erbjuder rätter med både lokal och internationell touch. Casa Cook’s populära frukostbuffé ingår i priset för alla gäster.

Den karaktäristiska Casa Cook- stilen har blivit mycket uppmärksammad sedan lanseringen av det första hotellet på Rhodos 2016 och har sedan dess vunnit flertalet priser och utmärkelser. Casa Cook Ibiza öppnar i juli 2019 och har en åldersgräns på 16 år.

Text Agneta Nisbeth
Foto: Ving

Kommentarer