Se de första bilderna från Vings nya designhotell på Ibiza

Nu har det fjärde i raden av Vings egna "bohemchicka" designhotell – Casa Cook, öppnat. Den här gången på den heta spanska ön Ibiza. Se de första bilderna från hotellet här.

Casa Cook på Ibiza.
Men det blir ännu fler designhotell för Ving. Förutom sommarens nyhet med det första familjevänliga Casa Cook på Kreta, lanseras nu ännu en designoas på öns västkust. Sedan tidigare finns Casa Cook även på Kos och Rhodos, och ytterligare ett öppnar i El Gouna, Egypten, i oktober.

Men för att återgå till det nya Casa Cook på Ibiza - det ligger i CalaGració strax utanför San Antonio och vänder sig till vuxna utan barn. De har redan öppnat den första delen med 80 rum och får senare era tillägg med ytterligare 60 rum och 50 sviter under nästa år. Men det finns redan idag två penthouse-sviter med tillhörande terrasser och sex rum med pool för dem som inte kan hålla sig till nästa säsong.

Vem skulle inte vilja äta sin lunch här?
 – Ibiza med sin avslappnade atmosfär och vackra natur är den perfekta destinationen för vårt senaste Casa Cook, som med sin barfotalyx blir en perfekt bas för att utforska ön, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Utsikten mot havet är det heller inget fel på.

Casa Cook Ibiza ska enligt Ving - blanda minimalism med en varm medelhavsstil - här finns både betong och naturmaterial som rotting, återvunnet virke, trä och designdetaljer. Spaavdelningen använder endast naturliga produkter. På hotellet finns även en bar och en 50 meters pool.  

Ett av rummen på Casa Cook.
För att knyta an till Ibiza har designteamet bakom Casa Cook denna gång anlitat arkitekterna Miguel Garcia Quetglas och Andres Garcia Castiella, som bl a ligger bakom några av Ibizas mest ikoniska institutioner som Café del Mar och PikesHotel samt nattklubbarna DC10, Amnesia och Es Paradis.

Text Agneta Nisbeth
Foto: Ving

Kommentarer