Kul och läskigt värre under två dagars Halloweenfest på Atlantis

Under två dagar - torsdagen den 31 oktober till fredagen den 1 november är det bus och godis på hotellet Atlantis the Palm i Dubai. Läs mer om alla Halloween-festligheter här.

Det händer mycket på Halloweenfesten...

Det kommer bli underhållning för både stora och små, massor av läcker mat och så party, party, party på hotellet Atlantis The Palm under sista helgen i oktober. Det kommer bli flera läskiga fester där deltagarna inbjuda att klä ut sig i sin bästa och mest läskiga kostym.



Det kommer också att finnas chans till en skrämmande god Fredags-brunch, både för familjen och för bästa kompisgänget. Som på Bread Street Kitchen and Bar där den bäst utklädda får en gratis brunch. Festen äger rum den 1 november och priserna för en vuxen går på 355 AED och då ingår även vissa alkoholhaltiga drycker.



Men redan på fredagen den 31 oktober kommer Zombie Halloween Party att anordnas på hotellet med en speciellt inbjuden DJ, Chuckie. Även David de Luca och andra lokala DJ:s kommer att stå för musiken som startar vid 19.00 och håller på till tre på natten. Tjejer går in gratis till klockan 21.00, sedan kostar en biljett vid dörren 150 AED.

Text Agneta Nisbeth
Foto: Atlantis

Kommentarer