Nu satsar även TUI på charmiga Albanien

Charterbolaget TUIs nya destination, Albanien, har blivit en riktigt het destination de senaste åren. Inte så konstigt kanske eftersom landet både är rikt på kultur, har fina bad och stränder samt att det dessutom är mycket prisvärt.



De senaste åren har en kraftig ökning av solresor till Balkan lett till att TUI nu väljer att lansera ytterligare en ett resmål i östra medelhavet. Från och med sommaren 2020 kommer direktflyg att ta svenskar till stränderna längs med Durres Riviera längs Albaniens kust.

– Albanien är destinationen som alla pratar om. Vi är glada att kunna erbjuda våra svenska gäster detta nya och spännande resmål. Albanien erbjuder fantastiska stränder och en uppsjö kulturella och natursköna upplevelser. Vi ser att våra resenärer efterfrågar nya och autentiska upplevelser, precis vad Albanien erbjuder. Säger Patrick Törn, som är försäljningschef på TUI.

Bara tre timmar med flyg från Stockholm finner vi Durres Riviera, med fantastiska stränder, prisvärda hotell och ett lite Italien-inspirerat kök. TUI bjuder på åtta olika hotell här och man flyger dit varje vecka från Sverige.
Destinationen ”nyöppnades” för resenärer för ett par år sedan och med stora investeringar i nya hotell lockas ny såväl barnfamiljer som par hit under sommarmånaderna.

Text Agneta Nisbeth
Foto: TUI

Kommentarer