Kungligheternas och kändisarnas tårtdrottning kommer nu till Atlantis

Under nästa år kan ni njuta av de allra läckraste bakverken på lyxhotellet Royal Atlantis Resort & Residences i Dubai. Det brittiska kungahusets favoritbagare, den brittiska tårtdrottningen Mich Turner öppnar då sitt senaste konditori.

Kungligt goda cupcakes.

Här kan ni komma att njuta av alla sorters bakverk och tårtor - som både är vackra att se på men naturligtvis även söta och goda att äta.

Mich Turner med sina cupcakes.

Än så länge är det bara en byggarbetsplats, men nästa år kommer det nya hotellet Royal Atlantis Restor & Residences att stå klart ute på palmen i Dubai, precis bredvid systerhotellet Atlantis the Palm. Och vi har redan skrivit om flera nya restauranger som kommer att finnas i det nya hotellet, och här kommer en till krog, eller ska vi säga konditori, att öppna.


Så här kommer Royal Atlantis att se ut när det är klart.

Det är nämligen den brittiska kungafamiljens älskade tårtdrottning Mich Turner som nästa år kommer att sälja sina vackra och läckra tårtor och kakor i Little Venice Cake Company.

En bröllopstårta med fjärilar.

Speciellt kul kommer detta vara för alla som vill gifta sig i Dubai och då kommer att kunna få beställa sin specialdesignade bröllopstårta från samma konditor som de brittiska kungligheterna.

För den som älskar skor...

För Mich Turner har bland annat bakat kakor till både drottning Elizabeth och kändisar som Pierce Brosnan, Madonna och David Beckham. Hon är också känd från flera olika tv-program, speciellt då i hemlandet Storbritannien.

Text Agneta Nisbeth
Foto: Total Atlantis Resort

Kommentarer