Matmånad på Atlantis the Palm

Nu är det åter dags för den populära Matmånaden på Atlantis the Palm i Dubai där några av världens mest berömda kockar erbjuder nya läckra menyer att äta sig igenom.



Från den 3-16 november är det åter dags för Culinary Month på hotellet Atlantis the Palm i Dubai i Förenade Arabemiraten. Detta är det tredje året som några av världens främsta kockar satt ihop nya spännande menyer. Flera av hotets restauranger erbjuder exklusiva och unika set-menyer där man kan testa nya spännande rätter till bra priser, från 150 AED.



Man har också chansen att äta än mer exklusiva och unika rätter som lagats av Giorgio Locatelli och italiens senaste mästerkock Valeria Raciti på den populära italienska restaurangen Ronda Locatelli. Restaurang Nobu erbjuder istället några exklusiva rätter med vit tryffel och där man också kan få chansen att träffa mästerkocken himself, Mr Nobu Matsuhisa som är tillbaka i Dubai för en dag. Om man föredrar det finns också en speciell meny bestående av nio olika rätter i Omakase Menu.

Här äter man på Ossiano.
På restaurang Ossiano kan man äta en meny som kockarna Gregoire Berger och Michelin prisade Jean-Francois Piege har satt ihop. Raymond Wong och Ben O’Donoghue på restaurant Seafire satsar på grillade specialiteter.

Av Agneta Nisbetg
Foto: Atlantis the Palm

Kommentarer