Missa inte julens superparty på Atlantis: Cirque De Cuisine Christmas

Nu är det snart dags igen för det omtalade superpartyt på Atlantis the Palm i Dubai, denna gång heter festen Cirque De Cuisine Christmas - The Frozen Edition.



Det här är en fest ni bara inte får missa om ni har vägarna förbi Förenade Arabemiraten, förra årets fest sålde ut helt. För vem vill inte vara med och festa på lyxhotellet Atlantis The Palm som denna dag förvandlas till ett enda stort matkalas med de läckraste rätter från flera olika restauranger.



Jag hade lyckan att få vara med om en annan av deras superfester, i vintras, och det var verkligen helt magiskt. Så mycket gott att äta och så helt otroligt fint ordnat! Här fanns också medryckande musik och uppträdanden lite varstans på hotellet.



Det hela äger rum den 5 december, från klockan 19.00 till 23.00 och biljetter kostar 495 Dhs om man köper den i förväg. Då ingår all mat och dryck som dukats upp av de olika restaurangerna: Nobu Dubai, Hakkasan, Bread Street Kitchen & Bar, Ronda Locatelli, Seafire Steakhouse & Bar.



Desserterna serveras sedan i Los Chambers Aquarium, bara allt gott att äta till efterrätt som fanns här tidigare i år när jag besökte Atlantis och deras andra Superparty var värt allt!



Efterfesten hålls på Wavehouse där en DJ spelar musik från 23.00 till 02.30. Biljetter till detta hela kan ni köpa här››

Så här såg festen ut förra julen:




Av Agneta Nisbeth
Foto: Atlantis the Palm

Här nedan kan ni se en film från festen jag besökte i vintras - alltså inte julversionen som erbjuds idag - men annars är konceptet det samma.


Kommentarer