Nu kan ni åter resa till södra Italien och Kalabrien med Solresor

För några år sedan besökte jag det vackra Kalabrien med just Solresor, en resa som jag verkligen ser tillbaka på med glädje. Efter ett en tids bortavaro kommer nu resorna åter till denna pärla i södra Italien.



Nu kan du åter njuta av orörda stränder och oexploaterad natur. Upplev den genuina medeltidsstaden Tropea, ät robust och välsmakande italiensk mat och inte minst - bada i ett kristallklart hav.


De har även den gamla staden Pizzo med omgivningar, det ar hit jag reste för min vecka i solen för några år sedan. I staden har man en hisnande vacker utsikt över havet och en klar dag kan man se ända bort till Sicilien.



Solresor var länge ensamma om att charterflyga direkt till Kalabrien som verkligen är ett av Italiens mest genuina och vackra områden. Efter en paus, då Solresors flygbolag Primera Air försvann från marknaden, återupptar nu Solresor resmålet och är fortfarande den enda charterarrangören som erbjuder direktflyg och ett stort hotellprogram.



Charterbolaget erbjuder även en Premiumresa till Kalabrien - Smaker av Italien - där kan du vänta dig upplevelser för alla sinnen, som smak och doftupplevelser.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Solresor

Kommentarer