Atlantis the Palm fixar nyårsfesten du aldrig kommer glömma

Är du ute efter att få fira in det nya året på allra festligaste vis kanske en tur till lyxhotellet Atlantis the Palm i Dubai kan passa för få ett oförglömligt slut på 2019.

Man firar in det nya året med ett gigastort fyrverkeri.

Årets nyårsfest på Atlantis the Palm i Förenade Arabemiraten har temat "Det vilda 20-talet" och syftar då på förra århundradets 20-tal med allt vad det kunde bjuda på, "The roaming 20s" och naturligtvis avslutas det hela med ett spektakulärt fyrverkeri.

Maten som bjuds på hotellets restauranger håller mycket hög kvalitet.

Har själv varit på hotellet två gånger och maten där är verkligen otroligt fin och sanslöst god även till "vardags", så man kan onekligen gissa på att den kommer bli helt fantastisk under årets sista timmar också.



Festligheterna startar vid 19-tiden på kvällen och fortsätter hela natten nästan, men både livemusik av en 30 man stark orkester samt en hel del andra överraskningar. Det har med åren blivit allt mer poppis att fira in det nya året utomlands, i någon storstad eller bara på en sandstrand på något soligt resmål. I Dubai får man faktiskt bägge sakerna på samma resa.

Min egen bild från det pampiga hotellet i Dubai.

Flera svenska charterbolag har numera paketresor både till Dubai och till just hotell Atlantis men ni kan givetvis fixa resan på egen hand om ni föredrar det. Senaste gången jag var på Atlantis reste jag med Apollo.

Text Agneta Nisbeth
Foto: Atlantis och Agneta Nisbeth



Kommentarer