Trendiga White Beach and Restaurant har öppnat på Atlantis i Dubai

Nu kan du chilla på det senaste tillskottet av hippa ställen i Dubai - hotel Atlantis the Palms nya läckra strandställe, White Beach and Restaurant som precis har öppnat sina portar för alla hotellgäster.

Så här skönt har man det på Atlantis the Palm numera.

Den länge efterlängtade öppningen ägde rum lördag den 23 november klockan 10.00 - då hotel Atlantis the Palm öppnade sin senaste restaurang, White Beach and Restaurang. Som man förstår av namnet är White Beach en beachclub, perfekt belägen precis vid havet och med utsikt över Dubais skyline.

Beachclubben har inbyggda solstolar i poolen.

Här kan man kunna chilla antingen i en skön soffa i en rustik cabana eller bättra på solbrännan i en av de läckra solstolarna i den nya infititypoolen, sippa på en svalkande drink eller äta något gott och nyttigt i den nya restaurangen.

En bild inne från restaurangen,

På dagen kommer ni naturligtvis kunna lyssna på skön musik under simturen i poolen och musiken fortsätter fram till kvällen då stället blir till en nattklubb med egen dj. Ibland kommer även livemusik att spelas här för riktiga partykvällar under bar himmel.

Efterrätterna är också mycket nyskapande.

Maten som serveras här kommer att vara inspirerad av Medelhavet, med tonvikt på fisk, skaldjur och många vegetariska rätter fska också finnas på menyn.

Text Agneta Nisbeth
Foto Atlantis

Se hur det ser ut i filmen här nedan:








Kommentarer