Ny tjänst för golfresor hos Apollo: Golf Plaisir

Golf Plaisir erbjuder möjligheten att själv skräddarsy sin golfresa via nätet vad gäller resmål, restid, hotell, flyg och starttider för golf via Apollos hemsida.



Det unika med Apollos nya tjänst Golf Plaisir är möjligheten att boka starttider i kombination med flyg och hotell. Detta gör att man kan välja och kombinera 1000-tals flyg och hotell med spel på över 700 golfbanor i Europa via samarbetspartnern OnTee. De har Europas största plattform för starttidsbokningar online och allt bokas i samma tjänst på nätet.

–Vi tar dynamisk paketering av resor ett steg längre och befäster Golf Plaisirs position i Norden och Europa som den mest innovativa och bredaste leverantören av golfresor. Vi har inte sett någon likande lösning på marknaden – globalt. Denna tjänst tillsammans med vårt övriga utbud av klassiska veckoresor med golfvärd, Long Stay, tema- och specialresor gör att vi kan erbjuda alla som funderar på att resa och spela golf ett attraktivt utbud och oändliga valmöjligheter, säger Peter Browall, VD för Golf Plaisir.

Den nya tjänsten riktar sig till alla de som tidigare själv paketerat sina golfresor oavsett om det gäller en storstadsweekend kombinerad med golf, ett kompisgäng som spelar golf en långhelg eller den som  bara vill tillbringa någon vecka i värmen och njuta av en runda eller två.
Se mer på golfplaisir.apollo.se

Text Agneta Nisbeth
Foto: Apollo

Kommentarer