Söta taxar på parad i Key West under Wiener Wonderland

Från den 27 november till den 31 december pågår många festligheter i Floridas vackra Key West under festivalen Key West Holiday Fest. Bland annat kan ni njuta av 200 gulliga taxar som går på parad...



Det kommer givetvis också att finnas andra söta hundar som går med i paraden, men just under paraden Wiener Wonderland så är det massor av hussar och mattar som glatt visar upp sina söta fyrbenta vänner nere i soliga Florida och då närmare bestämt i det natursköna Key West.


Ett måste för alla hundvänner.

Naturligtvis passar man även på att samla in pengar till välgörande ändamål under paraden - i det här fallet till organisationer som hjälper djur på olika sätt. Så här söta hundar kan ni se i paraden Smooch a Pooch på Key West Historic Seaport - men även en hel del annat som glitter och glänser.



I en fri tolkning av Nötknäpparen kommer några artister att göra sin egning något burleska tolkning i showen Sugar Rum Cherry: A Burlesque Nutcracker, bara för att nämna några av alla evenemang just i december.



Vi kan väl passa på att berätta att Key West är en stad och den västligaste av de så kallade Florida Keys-öarna. Key West ligger i södra Florida, ca 240 km söder om Miami och 145 km norr om Havanna på Kuba, och är slutdestinationen för US Highway 1.

Läs mer om festivalen och paraden här››

Text Agneta Nisbeth
Foto: Pressbilder

Kommentarer