Massor av spännande nyheter hos bussreseföretagen

Nu kan ni börja planera, bussreseföretagen Rolfs, Ölvemarks och Scandorama har precis släppt sina senaste kataloger med massor av spännande nyheter. Här kan ni läsa om några av de nya resorna.



Som ni kanske redan vet måste man inte längre åka buss hela vägen till sin destination - även om det nu blivit väldigt poppis igen med tanke på miljön - utan man kan ta flyget ner till Europa för att sedan bli mött på plats av en guide som låter oss följa med på en rundresa med buss. Alla tre bolagen har både rena bussresor samt flyg och buss att erbjuda sina kunder.

Minne från en resa på Sicilien.

Jag har nu gjort det ett antal gånger, lika nöjd varje gång, speciellt kul är det om man reser ensam, för man får alltid nya vänner att prata med om man så önskar. För mig som bor i nära Arlanda har det blivit flyg ner till destinationen.

Här besöker jag Vietnam.

Jag har rest med Temaresor till Indonesien, Lotustravel till Vietnam, Ölvemarks på en resa till Portugal och Spanien, Scandorama på en rundresa till fyra huvudstäder; Budapest, Wien, Bratislava och Prag, Rolfs Flyg & Buss till Apulien i södra Italien och ytterligare en till Sicilien.


Vackra ön Elba, med Scandorama.

Här en av Scandoramas nyheter inför 2020; Toscanska rivieran med den spännande ön Elba men också bland annat besök i både Parma, Lucca och Pisa. Detta är är en miljösmart bussresa från början till slut, 8 dagar med bussresa med guide, hotell, halvpension kostar från 9740 kr per person. Vissa guidade utflykter tillkommer i pris, om man så önskar.

Thessaloniki i Grekland med Ölvemarks.

Ölvemarks erbjuder till exempel denna resa som nyhet för året, en flyg- och bussresa till Grekland och Albanien under 8 dagar, med besök i staden Thessaloniki samt både Nordmakedonien och Albanien. I priset ingår flyg, bussresa med guide, hotell frukost 7 dagar, middag fyra dagar med pris från 9295 per person. Vissa guidade utflykter tillkommer i pris, om man så önskar,

En rundresa i England med Rolfs.

Sedan har vi Rolfs Buss & Flyg som erbjuder en rundresa i historiska England med besök i populära Cotswolds och universitetsstaden Oxford för att sedan åka till moderna Liverpool med besök på Beatles-museet. Resan på 8 dagar avslutas med två nätter i London. I priset ingår flyg, bussresa med guide, hotell, 7 frukostar och fyra middagar, från 12575 per person. Här ingår alla utflykter från början.


Text och foto Agneta Nisbeth samt pressbilder.

Kommentarer