Önskar er alla ett riktigt Gott nytt år!

Hoppas att ni får ett fint slut på 2019 och att 2020 kommer bli ett riktigt bra år för oss alla här på jorden!

Här en bild från ett party på Atlantis the Palm i Dubai.

Nu har vi snart passerat ytterligare ett decennium under 2000-talet. I morgon tar vi steget in i 2020 och med detta väntar också ett år fyllt av nya upplevelser, både roliga och tyvärr kanske även mindre kul. Jag hoppas innerligt att ni alla som läser detta får en fantastiskt fint nytt år och att vi kommer att ses här på sajten.



Jag tror inte på nyårslöften och sätter därför aldrig upp några, men det jag gör inför nyårsskiftet är att försöka njuta så mycket av varje stund jag har här på jorden, på olika sätt. Carpe diem, fånga dagen, som de gamla romarna utryckte sig, eller rättare sagt poeten Horatius.

Ett otroligt konstverk från romartiden, av mosaik.

Här ovan ser ni ett exempel på romarrikets fantastiska konst, ett foto jag tagit under ett besök på det arkeologiska museet i Neapel. Där hittar man massor av skulpturer, konst och annat från det gamla romarriket. Just detta är en mosaik - ett så kallat Memento Mori - som man hittat vid utgrävningar i Pompeji.




Så återigen, ett stort tack till alla läsare för året som gott och skål för det nya året, med förhoppningsvis en massa nya spännande resor till både när och fjärran.

Text och foto: Agneta Nisbeth

Kommentarer