TUI lanserar semester i Sverige - med semesterhus och lägenheter att hyra

I sommar kan du boka din semester - eller "staycation" som man också kan kalla det -  med TUI, de släpper nu ett stort utbud med olika semesterhus eller lägenheter runt om i Sverige. Klimatsmart och enkelt.



Med TUI Villas kan du nu också boka semesterhus och lägenheter i hela Sverige, något som tydligen flera av charterbolagets gäster efterfrågat. Du kan välja på bostäder från västkusten och Stockholms skärgård till Öland, Dalarna och allra längst upp i norr. Du kan dessutom hitta upplevelser och utflykter i Sverige och hela världen i Tui-appen eller på gotui och tuivillas.

– Vi jobbar hela tiden med att erbjuda de produkter som våra kunder vill ha, som en del i vår ambition om att vara en ledande plattform för alla typer av semesterupplevelser. Vi ser att kunderna efterfrågar det här. Från och med nu kan våra kunder boka boende och andra upplevelser som hör semestern till även i Sverige. Säger Patrick Törn, nordisk försäljningschef på TUI.

Du hittar allt från en läcker strandvilla på Öland precis vid havet eller en villa för den stora familjen i Bohuslän också den vid havet.


Text Agneta Nisbeth
Foto: TUI

Kommentarer