3000 nya hotell att välja på hos Ving

Nu får ni än fler hotell att välja på hos Ving - reseföretaget lanserar nämligen ett samarbete med ett hotellbank och detta innebär 3000 hotell till att välja bland.

Rom lockar alltid.

Ving erbjuder idag 400 resmål i 60 olika länder och nu utökas hotellutbudet ytterligare. I samarbete med den nya partnern Hotelbeds, en av världens största hotellbanker, lanserar Ving 3 000 nya hotell  inom ramen för city- samt sol- & badresor med reguljärflyg.

 – Vi är väldigt glada över det nya samarbetet som ger våra kunder ännu större valfrihet att välja bra hotell. Med Hotelbeds kommer vi även att kunna erbjuda bättre priser. Hotellen är noga utvalda för att uppfylla våra krav på bra lägen och standard, och precis som vanligt när man bokar hotell med flyg hos oss så omfattas man av paketreselagen, vilket alltid är en trygghet, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Vings kunder får därmed ett större utbud av hotell att välja mellan, oavsett om man väljer att resa till mer långväga resmål som Mauritius eller storstäder som Rom eller London. Ving menar i sitt pressmeddelande att sätta även kommer att påverka priserna positivt.


Text Agneta Nisbeth
Foto: Ving

Kommentarer