Årets första superparty på Atlantis the Palm

Snart är det åter dags för hotellet Atlantis the Palm i Dubai att ställa till med en av sina legendariska fester, denna gång heter partyt Cirque de Cuisine - The Rouge Edition.



Ni kan ta det från mig som har varit med om en av dessa årliga fester på Atlatis, det är verkligen en upplevelse och så kul att vara med om. Inte minst för all underbart god mat, jag fastnade i deras efterrättsavdelning som var helt otrolig... Men man bjuds även på spännande underhållning, bra musik och en hel massa överraskningar.



Under dessa fyra timmar som festen pågår kan man vandra in och ut i hotellets restauranger och bara ta för sig av all god mat. När jag var där fanns sedan alla läckra efterrätter på ett samlat ställe. Här kunde man stanna i timmar! Ett verkligt måste för alla foodies ute i världen.



Festen startar klockan 19.00 på torsdagen den 19 mars och håller på till 23.00. Pris är 425 AED och då ingår precis så mycket mat och dryck ni vill från hotellets restauranger - allt från Bread Street Kitchen till Nobu.



Är du ute i god tid kan du även komma över tidiga biljetter som bara kostar 295 AED utan alkoholhaltiga drycker. Mer info om biljetterna och online köp här.


Av Agneta Nisbeth
Foto: Atlantis

Kommentarer