Årets Grand Travel Awards gick till Scandorama

Under prisutdelningen på norska Grand Travel Awards fick företaget Scandorama ta emot priset som ”Årets bästa Bussresearrangör”, något de givetvis är mycket glada och stolta över.

Joakim Bengtsson, Jeanette Larsson och Gustav Wenning från Scandorama


Vad man kan kalla resebranschens egen Oscarsgala - Grand Travel Award anordnas för 25:e året i rad av tidningen Travel News. Vinnarna röstas fram av en jury bestående av Norges resebyråer. I Sverige finns inte längre kategorin Årets bästa Bussresearrangör, men i Norge delas priset fortfarande ut.

– Vi är otroligt glada och stolta över att återigen ta emot utmärkelsen som Årets Bästa Bussresearrangör, stort tack till alla som röstat på oss! I år är det 40 år sedan våra första bussar rullade ut i Europa och därför känns det extra roligt att bussresandet nu är populärare än någonsin, säger Jeanette Larsson, marknadsansvarig på Scandorama

Det blev alltså 40-årsjubilerande Scandorama som tog emot norska Grand Travel Award i Oslo med priset ”Årets Bästa Bussresearrangör”.

– Fler och fler upptäcker fördelarna med att åka på bussemester säger Jeanette Larsson. Med våra komfortbussar reser du både bekvämt och klimatsmart och får massor av upplevelser längs vägen. Våra bussar är i den högsta miljöklassen och körs på det fossilfria och förnybara drivmedlet HVO. Våra Scandoramaguider visar dig alla guldkorn och det är bara att luta sig tillbaka och njuta av semestern.

Text Agneta Nisbeth
Foto: Scandorama

Kommentarer