Nu kan ni resa till ön Lesvos med Apollo

Apollo kommer i sommar att erbjuda resor till Greklands tredje största ö, Lesvos som ligger i den östra delen av Egeiska havet. Här får ni både karakteristiska hotell i genuina omgivningar.

Ön Lesvos en ny destination hos Apollo till sommaren.

Ön Lesvos - eller Lesbos som den också kallas - är en orörd plats med rik historia, kultur och med möjligheter till olika sportaktiviteter. Här finns lummiga pinjeskogar, olivlundar, karga berg och en oexploaterad kustremsa att upptäcka. Havet är kristallklart och stränderna många.  Här är tempot lugnt och invånarna gästvänliga. Apollo har sedan många år tillbaka erbjudit resor till Lesvos från Norge med den högsta kundnöjdheten i hela Apollos Grekland.  Nu är det alltså Sveriges tur.

Havet är kristallklart och det finns många fina krogar att äta på.

– Vi utökar ständigt vår portfölj i enlighet med vårt DNA som bygger på det genuina, äkta och lokala. För oss är det viktigt att ge våra kunder möjlighet att komma nära resmålet och att med alla sinnen ta till sig värdlandet. Lesvos erbjuder ett orört Grekland och vi ser fram emot att kunna erbjuda en ny semesterupplevelse i Grekland i sommar, säger Nina Hornewall, Commercial Director på Apollo.

I huvudstaden Mytilini finns otaliga tavernor och caféer. Apollos 16 hotell på Lesvos är belägna i Plomari, Petra, Molyvos och Anaxos. Sommaren 2020 öppnar Apollo även upp nya koncepthotell på ön: ett Apollo Mondo Local, Maria, och ett Apollo Mondo Boutique-hotell, Porto Plomari.

Apollo Mondo-hotellet Maria

– Lesvos två Mondo-hotell - Boutique och Local, är utvalda med stor omsorg och speglar väl Lesvos kontrastrika själ och karaktär. Det eleganta Mondo Boutique-hotellet Porto Plomari, med sin unika design och autentiska känsla. Det varma och familjeägda Mondo Local-hotellet Maria med sin lokala förankring och öppenhjärtliga kontakt med gästerna. Unika hotell som kommer att addera stort värde till kundernas semesterupplevelse på Lesvos, säger Nina Hornewall.

Till Lesvos reser Apollo från Arlanda den 13/6 – 1/8 2020 och från Kastrup 24/5 – 11/10 2020.


Av Agneta Nisbeth
Foto: Apollo

Kommentarer