Träningsresa med tåg till alperna med Malin Ewerlöf

Under ledning Malin Ewerlöf kommer deltagarna från Ving och Lidingöloppets nya träningsresa till alperna inte bara få springa runt i en vacker miljö - de kommer också resa dit med tåg.

Hotellet deltagarna bor på, Riezlern i Österrike.

Ving och TCS Lidingöloppet har inlett ett nytt resesamarbete och deras första gemensamma träningsresa sker med tåg. Deltagarna kommer under resan att få träna löpteknik under ledning av Malin Ewerlöf. De kommer coachas och inspireras av friidrottsprofilen samtidigt som de får springa i en vacker skogsmiljö som liknar TCS Lidingöloppets naturliga terräng.

– Vi märker av den ökade efterfrågan på resor med tåg och är glada över att nu kunna presentera ytterligare en resa, denna gång till de vackra alpmiljöerna i Österrike. Samtidigt ser vi att många av våra kunder är intresserade av träning och en aktiv semester, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Malin Ewerlöf kommer att finnas på plats för att hjälpa till.

Resan avgår den 19 maj avgår träningståget från Sverige via Danmark och Tyskland mot österrikiska Riezlern som ligger vid gränsen mot Tyskland. Där får deltagarna tre dagars löpträning i alpmiljö och de bor på Sport- & Familienhotel Riezlern. Här får motionärerna uppleva naturen i Kleinwalsertal, som sägs vara en av de vackraste regionerna i hela Alperna.

– Vår nya satsning på löparresor med tåg ger träningsintresserade möjligheten att öva löpteknik i en härlig miljö. Tillsammans med Ving och Malin Ewerlöf erbjuder vi en resa med både praktisk träning och inspiration som ökar chanserna att bli en bättre löpare, säger Fredrik Montgomery marknad- ochkommunikationschef för TCS Lidingöloppet.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Ving

Kommentarer