Azorerna - en spännande ögrupp att upptäcka med en rundresa

Allt fler upptäcker den portugisiska ö-destinationen Azorerna. Solresor har i många år erbjudit charterresor dit - nu har de tagit fram två nya spännande rundresor.



I samband med reseföretaget Solresors 30-årsjubileum år 2019 firade man bland annat med en jubileumsresa till Azorerna - den portugisiska ö-destinationen som Solresor länge var helt ensamma om att arrangera charterresor till. Azorerna har funnits med i Solresors program sedan år 2000 men nu har man tagit fram två helt nya premiumresor till ö-destinationen.  En rundresa för den som vill utforska öns flora och fauna och en annan som för den som vill uppleva äventyr på land och till havs.




På premiumresan Flora och Fauna får man möjlighet att upptäcka det "äkta Azorerna och komma nära inpå dess berikade flora och fauna, möta lokalbefolkningen i de små byarna och uppleva öns autentiska och genuina sida", skriver Solresor.



Premiumresan Azorernas Äventyr är något annorlunda, här ligger nämligen fokus på mer aktiva utflykter. Den bjuder på jeepsafari, vandring och möjligheten att simma med delfiner.
Om du aldrig har besökt Azorerna tidigare och vill uppleva öns alla guldkorn kan du fortfarande resa iväg på deras gamla favorit; Azorerna - Vackrare än ett Vykort.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Solresor

Kommentarer