Är ni kvar i Thailand? Här får ni bästa infon om läget i landet

Är ni kvar i Thailand just nu och behöver mer info om läget är det bra att följa denna brittiske journalist som uppdaterar er om läget i landet - timme för timme. Vad man kan och inte kan göra.

Ett minne från en resa till Phuket.

Den brittiske reportern Richard Barrow som själv bor och arbetar i Thailand har blivit utsedd till landets bästa informationskälla av Storbritanniens ambassadör. Ni kan själva följa Barrow på twitter och Facebook. Han lägger ut uppdateringar hela tiden om vilka regler som gäller nu under lockdown på grund av coronaviruset, som med förlängning av visa.



Så om ni själva befinner er i Thailand eller känner någon som gör det är detta ett av de allra bästa sätten att hålla sig uppdaterade med vad som händer via honom. Den thailändska staten sänder också information på engelska varje dag - även dessa sändningar kan ni se på Facebook.


En bild från charmiga Phuket stad

Till exempel har nu nya regler börjat gälla i Phuket och ön är nu satt i lockdown, vilka regler som gäller kan ni läsa mer om på bilden från hans twitter här nedan.


Det är viktigt att hålla sig ajour med vad som händer i landet och ni befinner er i Thailand - här får ni två länkar att spara:

Läs mer på Barrows Facebook här››

Läs mer på Barrows twitter här››

Text och foto: Agneta Nisbeth

Kommentarer