Glad påsk från kungafamiljen - med en digital hälsning

Kan bara inte låta bli att visa denna underbara film med påskhälsningar från den svenska kungafamiljen som nu finns på deras hemsida, Instagram och Youtube.



Den svenska kungafamiljen har gjort precis som man ska och skippat ett gemensamt påskfirande detta år på grund av coronaviruset. Via videolänk skickar de i alla fall en hälsning om en fin påskhelg till varandra - och oss alla andra.



Vi kan se både kung Carl Gustaf och drottning Silvia på Stenhammar, kronprinsessan Victoria och prins Daniel med sin familj, prins Carl Philip och prinsessan Sofia med sina barn samt prinsessan Madeleine och Chris med familj - inklusive en ny hund - från en länk i Florida i USA.



"Påskfirandet ser på många håll annorlunda ut i år. Det är många som inte ges möjlighet att träffa nära och kära. Kungafamiljen följer rekommendationerna och firar ingen gemensam påsk. Med tekniska hjälpmedel finns det dock möjlighet att träffas digitalt för att önska glad påsk, vilket kungafamiljen gjorde tidigare i påskveckan" står det att läsa på hemsidan.

Se själva den underbara filmen här:



Text Agneta Nisbeth
Foto; Kungahuset

Kommentarer