Lollo & Bernie kommer till Sverige i sommar

Charterbolaget Ving lanserar nu i samarbete med Nordic Choice en helt ny satsning där de populära maskotarna Lollo & Bernie kommer att finnas på tre utvalda hotell i Stockholm, Göteborg och Malmö i sommar.

Petter Stordalen tillsammans med Lollo & Bernie.

I väntan på att barnfamiljerna åter ska kunna resa utomlands till Vings egna familjehotell Sunwing Family Resorts så får Lollo & Bernie komma till Sverige istället. På plats på de olika Nordic Choice hotellen erbjuds nu efterlängtade aktiviteter för de allra minsta med barnklubb och Teen Lounge för de lite äldre barnen.

–Varje år träffar tiotusentals barn Lollo & Bernie ute på våra hotell där de bjuder på mycket lek, bus och dans. Barnens favoriter är även omåttligt populära på Youtube där deras dans har drygt 38 miljoner visningar. Vi vet att det är många barn som ser fram emot att få hänga med Lollo & Bernie igen. Därför känns det väldigt roligt att barnen nu kan träffa våra omtyckta maskotar på hemmaplan. Givetvis genomförs alla aktiviteter i enlighet med myndigheternas riktlinjer, säger Fredrik Henriksson, Kommunikationschef Ving.



Under perioden 26 juni-26 juli 2020 erbjuder nu Ving olika paketlösningar med två, tre eller fem nätter i familjerum för två vuxna och två barn på Nordic Choice hotell. I paketet ingår bland annat halvpension. De aktuella hotellen är Quality Hotel Friends i Stockholm, Quality Hotel 11 i Göteborg och Quality Hotel View i Malmö. Därutöver kommer även tre hotell i Norge att ha Lollo & Bernie på besök under sommaren.

Quality Hotel 11 I Göteborg.


- Vi är otroligt glada och stolta över det här samarbetet där vi slår ihop det bästa av två världar - våra fina hotell och Vings oerhört populära maskotar. Målsättningen med samarbetet har varit att rädda barnens sommar så när barnen inte kan åka till Vings destinationer ute i världen så får Lollo & Bernie komma hit. Jag tror dessutom att det är fler än barnen som kommer att glädjas åt detta för när de här två figurerna kommer in i ett rum så går det inte att låta bli att bli glad. Jag tror att vi alla behöver en rejäl dos av Lollo & Bernie denna sommar, säger Katalin Paldeak Chief Operating Officer Nordic Choice Hotels.

På hotellen kommer Lollo & Bernie finnas på plats på samma sätt som de gör under chartersemestern utomlands. Till Lollo & Bernie´s Kids Club är alla barn, 0-7 år, välkomna för pyssel och lek, i sällskap av en vuxen.

Ev Agneta Nisbeth
Foto: Ving

Här nedan kan du se en film med Petter Stordalen tillsammans med Lollo & Bernie


Kommentarer