Bussbolagen satsar på en semester i Sverige - med en resa landet runt

Nu när vi åter får resa något mer fritt i vårt eget hemland så satsar givetvis alla reseföretag för fullt på att skapa nya spännande paketresor denna sommar - hemma i Sverige.

Här en bild från Rolfs rundresa i Sverige.

Rolfs Buss & Flyg samt Ölvemarks är två bolag som satsat på den så kallade "hemestern" och de har nu satt ihop nya spännande rundturer med buss, som de bägge kallat för den Stora Sverigeresan. Det finns givetvis andra spännande resor inom landet att välja på också, men jag personligen fastnade för dessa rundresor. Tror jag skulle behöva lära känna mitt eget land lite bättre...

Rolfs Flyg & Buss erbjuder Den stora Sverigeresan - natur och kultur i vårt avlånga land. Så här beskriver företaget själv denna 8 dagar långa utflykt: En rundresa i vårt fantastiska Sverige där vi upplever rik kulturhistoria och några av landets mest intressanta besöksmål. Vi njuter av den storslagna naturen i Härjedalen, Hälsingland, Lappland och Jämtland, och besöker bland annat Carl Larssons hem och en världsarvsklassad Hälsingegård.
Läs mer om resan på Rolfs hemsida här››


En bild från Ölvemarks rundresa.

Väljer man istället Ölvemarks som också kallat sin bussresa för Den stora Sverigeresan tar gästerna runt i landet under 9 dagar. Och så här beskriver företaget sin resa: Exotiska Lappland, Unescoskyddade Höga kusten och legendariska Inlandsbanan tar oss med på upplevelser vi inte trodde var möjliga att finna i vårt eget land. Dalarnas kulturbygd och oöverträffade naturscenerier förkroppsligar drömmen om Sverige. Vi både inleder och avslutar i vår vackra huvudstad på denna resa där solen aldrig går ner!
Läs mer om resan på Ölvemarks hemsida här››

Av Agneta Nisbeth
Foto: Rolfs Flyg & Buss samt Ölvemarks.

Kommentarer